Nr 24: En plats i regnet


På väg hem från simskolan med dottern. Hon sover bak på cykeln. Det börjar regna kopiöst mycket och vi kommer att bli dyngsura om jag inte tar skydd. Strax efter Solfilmsmontören hittar jag det här finfina taket att stanna till och skula under. Snark snark, låter dottern. Wow, vilken Norra Grängesbergsgatanupplevelse, tänker jag och blickar bort mot de sprakande reastjärnorna på banderollen vid M.R.F Bazar. En Hattifnatt går förbi.


Detta inlägg är publicerat i hattifnatt, Nr 24. Bokmärk permalink. Skriv en kommentar eller lämna en trackback: Trackback URL.

Skriv en kommentar

Din epostadress delas eller publiceras aldrig Obligatoriska fält är markerade med *

*
*

Du kan använda dessa HTML-taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>