Triss i penséer, triss i fanor


Vad var det jag sa! Nu är penséerna på plats, och krukorna gapar inte längre tomma. Ordningen är återställd. Tvärs över korsningen har dessutom stenläggningen runt MKB:s flaggstänger snyggats till. Och i båda fallen har någon bedömt att talet tre var en lämplig faktor. Det var klokt, för tre är det bästa valet. Två krukor hade varit för lite – det skulle sett snålt ut. Fyra flaggstänger hade varit för många – det hade inte varit ekonomiskt försvarbart. Tre är absolut och utan tvivel det mest korrekta, det mest ekonomiska och kanske också det mest dekorativa antalet, både när det gäller blomkrukor och flaggstänger.

Detta inlägg är publicerat i Augustenborg, blommor, tretal. Bokmärk permalink. Skriv en kommentar eller lämna en trackback: Trackback URL.

Skriv en kommentar

Din epostadress delas eller publiceras aldrig Obligatoriska fält är markerade med *

*
*

Du kan använda dessa HTML-taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>